Board index Photography Technical Questions uploading issues.

Technical Questions

uploading issues.

Discuss technical aspects of photography
arlon
 
Posts: 16

uploading issues.

Post Sun Mar 29, 2015 10:55 pm


Can't get images to upload. Small images on Imac OSX 10.6.8. A few loaded yesterday but most just sit there and never load. Any ideas?


Seems to be a Safari issue, just tried loading in Chrome and loaded fine.

baldrich
 
Posts: 112

Re: uploading issues.

Post Mon Jun 01, 2015 4:58 pm


I've had issues with uploading for months, but it has gotten worse. In fact opening nearly any page on my PBase galleries takes forever now.
As usual I'd fall off my chair if we ever get an answer to this issues or our posts.
I never have before, but what else can we do but try asking??
PBase is getting slower and slower to work with each week.

amoxtli
 
Posts: 3162
Location: San Diego, California

Re: uploading issues.

Post Sat Jun 06, 2015 1:32 pm


I use Firefox to upload. No problems at all. No problems with slowness either.
Walter Otto Koenig Architectural Photography: http://www.wokoenig.net

General Photography: http://www.wokoenig.com

Pacific Photographic Society: http://www.pacificphoto.net

jamcrky
 
Posts: 22

Re: uploading issues.

Post Sun Aug 02, 2015 7:01 pm


I am also having issues with uploading in P Base......It will not upload all my pics......have to try 3 or 4 times and each time the website is not available...

enigmawmn
 
Posts: 152

Re: uploading issues.

Post Sun Aug 30, 2015 5:20 pm


Issues uploading for the past week. Page keeps timing out and/or loading duplicates few minutes later.


UPD: Also issue with accessing galleries (takes too long and usually times out).

ronniedp
 
Posts: 14

Re: uploading issues.

Post Sun Aug 30, 2015 7:25 pm


I am experiencing slowness with pbase. Sometimes it just won't move to another page. Agree it's getting worse.

dw_thomas
 
Posts: 466

Re: uploading issues.

Post Mon Aug 31, 2015 12:29 am


There has been an ongoing set of problems much of the month of August, see this thread: http://form.pbase.com/viewtopic.php?f=6&t=48010

(The Question and Answers forum is one of the fora for PBase specific problems and generally a more appropriate place for PBase questions than this forum which is nominally for "Technical questions about photography.")

There are several other threads in the Q&A forum related to slowness, errors, upload problems, etc. A week or so back there was a major issue related to scrambled DNS server settings that is claimed to be addressed and taken care of, but there are several other problems which may or may not be related. A number of user utility functions appear degraded, and response by The Management(tm) to emails to support@pbase.com is negligible, sad to say.

DaveT


Board index Photography Technical Questions uploading issues.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest